Informatie nieuwe leden

Hallo nieuw tennislid,
 
Ten eerste van harte welkom bij Tennisvereniging ’t Zand. Leuk dat je lid bent geworden!
Via deze mail willen wij je graag informeren over een aantal praktische zaken over de vereniging.
 
De factuur is inmiddels verstuurd via de KNLTB, als je die niet in je mailbox hebt aangetroffen, check dan even je spam.
Indien je hier vragen over hebt, dan mag je altijd even contact opnemen via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Je abonnement wordt automatisch ieder jaar met een jaar verlengd.
 
Door het jaar heen vinden er verschillende activiteiten plaats op het park, er zijn zowel interne als externe toernooien waar je je voor in kunt schrijven.
Inschrijven doe je op www.toernooi.nl.
Tevens zijn er mogelijkheden om tennisles te volgen.
Voor informatie hierover, stuur ons een email of kijk op deze site.
 
Vind je het leuk om vrijwilligerswerk te doen voor de vereniging kun je op de website kijken welke commissies er zijn. Je kunt ook contact opnemen met het hoofdbestuur via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
 
Om te kunnen tennissen dient er afgehangen te worden met je pasje op het bord in het halletje (bij de toiletten). In de winter op het bord buiten. Je kunt de gewenste baan afhangen op de gewenste tijd voor 3 kwartier. Kijk van tevoren wel even op het briefje hoe laat en op welke baan er tennisles wordt gegeven. Pasjes worden uitgegeven aan het begin van het seizoen. Zolang je nog geen pasje hebt kun je afhangen middels een briefje met je naam. Of we kunnen apart een pasje voor je aanvragen tijdens het lopende seizoen. Stuur dan graag een pasfoto naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
 
De tennisbanen kun je alleen met sportschoenen betreden, er zijn schoenzolen (met noppen) welke niet op de kunstgrasbanen mogen. Een voorbeeld hiervan hangt in de tenniskantine.
 
Op kunstgrasbanen is het verstandig om met drukloze ballen te spelen. Deze zijn eventueel in de kantine verkrijgbaar.
 
Na het tennissen dienen de banen geveegd te worden met de matten die aan de hekken hangen.
Van onze leden verwachten wij ook dat zij een steentje bijdragen. Alleen daardoor kunnen wij de contributie zo laag houden. Het eerste jaar hoef je dit nog niet te doen maar na dit jaar dient er een keuze gemaakt te worden voor schoonmaakdienst of voor kantinedienst. Voor het seizoen begint ontvang je een brief met meer informatie en een formulier om je op te geven. De indeling hiervan is aan het begin van het seizoen te vinden op de website. Kijk hier dus op tijd op.
 
Als tip willen wij je meegeven om zoveel mogelijk vrij te tennissen en mee te doen aan toernooien. De recreantencompetitie op zondag ochtend is ook zeker een aanrader.
 
Bij lid worden van onze vereniging ga je akkoord met de gestelde privacy verklaring van tennisvereniging ’t Zand. Deze is te vinden op de site. Tevens komt je naam op de site voor kantine/schoonmaakdienst indeling, schema indeling bij toernooien of mogelijke info rondom je goede prestaties. Dit kan gepaard gaan met een leuke foto. Mocht je daar problemen mee hebben horen we dat uiteraard graag.
 
Mochten er nog vragen zijn kun je altijd even mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Wij wensen je heel veel tennisplezier en zien je graag terug op de baan!
 
PS: de factuur wordt verstuurd via de KNLTB, als je hier vragen over hebt, dan mag je altijd even contact opnemen via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Je abonnement wordt automatisch ieder jaar met een jaar verlengd.

Met vriendelijke groet,
Saskia Kok-Mak
Penningmeester     
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Banners-right

e-Boekhouden.nl
SponsorKliks, gratis sponsoren!
  • info@tvtzand.nl
  • Tennisvereniging 't Zand | Koning Willem II-Weg 1 | 1756 BH | 't Zand